به گزارش مشرق، مصرف برخی از مواد غذایی خطر ابتلا به سرطان را کاهش میدهد، در مقابل انواع خوراکی های دودی مانند ماهی، برنج، گوشت، سوسیس، کالباس، سس و پنیرهای دودی حاوی مواد شیمیایی مختلف ساطع شده از دود مانند هیدروکربنها هستند و میتوانند خطر ابتلا به سرطان را افزایش دهند.
در اینجا رایج ترین اقلام غذایی که شما را چند قدم به سرطان مصرف میکنند، بیشتر معرفی شده اند؛ مواد غذایی که شاید هر روز به انواع مختلف مصرف شوند:
ذرت تفت داده شده
واقعیت این است که این نوع ذرت به تنهایی نمیتواند خطر ابتلا به سرطان را افزایش دهد اما اقلام غذایی اینچنینی با کیسههایی حاوی مواد شیمیایی به نام پرفلوئورواکتانوئیک اسید بسته بندی شده اند که مطالعات ثابت کرده این مواد شیمیایی خطر ناباروری در زنان و ابتلا به برخی از انواع سرطان را افزایش میدهند.
گوشتهای فراوری شده
انواع این گوشتها از قبیل سوسیس، هات داگ، بیکن و ... در بلند مدت خطر ابتلا به برخی سرطانهای خاص از جمله سرطان روده بزرگ را افزایش میدهد. مطالعات نشان داده که مصرف بیش از 160 گرم از گوشتهای فراوری شده در طول روز، خطر افزایش مرگهای ناشی از سرطان را در طول زمان تا 44 درصد افزایش میدهد.
کنسرو گوجه فرنگی
ماده شیمیایی بیس فنول در این کنسروها خطرناک است و اسیدیته گوجه فرنگی به احتمال زیاد منجر به حل بیس فنول در مواد غذایی میشود.
گوشت قرمز کبابی / کباب کردن گوشت سفید مرغ
ساختار مولکولی و شیمیایی گوشت قرمز هنگام فرایند کبابی شدن تغییر میکند و خطر ابتلا به سرطان پروستات و سرطان سینه را افزایش میدهد.
نوشابههای گازدار
سودا پر از قند، رنگهای غذایی و مواد شیمیایی است؛ این نوع نوشیدنیها بدن را اسیدی میکنند و سلولهای سرطانی را پرورش میدهند. سودا یا آب گازدار یا آب کربناته، آبی است که در آن کربن دی اکسید، تحت فشار حل شده باشد.
روغنهای هیدروژنه
روغنهای هیدروژنه معمولا برای ذخیره غذاهای فراوری شده استفاده میشود که میتواند به بیماریهای ناتوان کننده سیستم بدنی، مانند سرطان منجر شود.
غذاهای اصلاح شده ژنتیکی
مصرف این نوع محصولات غذایی یک نگرانی عمده از نظر ابتلا به انواع مشکلات سلامتی است و بهتر است محصولات آلی و ارگانیک جایگزین آنها شوند.
ماهی پرورشی
به گزارش آوای سلامت - ماهی آزاد پرورشی کمبود ویتامین D دارد و اغلب با مواد شیمیایی سرطان زا آلوده شده و آلوده به بی فنیلهای پلی کلرینه، و آفت کشها است.
الکل
ثابت شده که مصرف نوشیدنی های الکلی در طول روز خطر ابتلا به سرطان سینه را در زنان تا 30 درصد افزایش میدهد. در واقع الکل دومین علت ابتلا به سرطان بعد از دخانیات است.
در اینجا رایج ترین اقلام غذایی که شما را چند قدم به سرطان مصرف میکنند، بیشتر معرفی شده اند؛ مواد غذایی که شاید هر روز به انواع مختلف مصرف شوند:
ذرت تفت داده شده
واقعیت این است که این نوع ذرت به تنهایی نمیتواند خطر ابتلا به سرطان را افزایش دهد اما اقلام غذایی اینچنینی با کیسههایی حاوی مواد شیمیایی به نام پرفلوئورواکتانوئیک اسید بسته بندی شده اند که مطالعات ثابت کرده این مواد شیمیایی خطر ناباروری در زنان و ابتلا به برخی از انواع سرطان را افزایش میدهند.
گوشتهای فراوری شده
انواع این گوشتها از قبیل سوسیس، هات داگ، بیکن و ... در بلند مدت خطر ابتلا به برخی سرطانهای خاص از جمله سرطان روده بزرگ را افزایش میدهد. مطالعات نشان داده که مصرف بیش از 160 گرم از گوشتهای فراوری شده در طول روز، خطر افزایش مرگهای ناشی از سرطان را در طول زمان تا 44 درصد افزایش میدهد.
کنسرو گوجه فرنگی
ماده شیمیایی بیس فنول در این کنسروها خطرناک است و اسیدیته گوجه فرنگی به احتمال زیاد منجر به حل بیس فنول در مواد غذایی میشود.
گوشت قرمز کبابی / کباب کردن گوشت سفید مرغ
ساختار مولکولی و شیمیایی گوشت قرمز هنگام فرایند کبابی شدن تغییر میکند و خطر ابتلا به سرطان پروستات و سرطان سینه را افزایش میدهد.
نوشابههای گازدار
سودا پر از قند، رنگهای غذایی و مواد شیمیایی است؛ این نوع نوشیدنیها بدن را اسیدی میکنند و سلولهای سرطانی را پرورش میدهند. سودا یا آب گازدار یا آب کربناته، آبی است که در آن کربن دی اکسید، تحت فشار حل شده باشد.
روغنهای هیدروژنه
روغنهای هیدروژنه معمولا برای ذخیره غذاهای فراوری شده استفاده میشود که میتواند به بیماریهای ناتوان کننده سیستم بدنی، مانند سرطان منجر شود.
غذاهای اصلاح شده ژنتیکی
مصرف این نوع محصولات غذایی یک نگرانی عمده از نظر ابتلا به انواع مشکلات سلامتی است و بهتر است محصولات آلی و ارگانیک جایگزین آنها شوند.
ماهی پرورشی
به گزارش آوای سلامت - ماهی آزاد پرورشی کمبود ویتامین D دارد و اغلب با مواد شیمیایی سرطان زا آلوده شده و آلوده به بی فنیلهای پلی کلرینه، و آفت کشها است.
الکل
ثابت شده که مصرف نوشیدنی های الکلی در طول روز خطر ابتلا به سرطان سینه را در زنان تا 30 درصد افزایش میدهد. در واقع الکل دومین علت ابتلا به سرطان بعد از دخانیات است.